T’oferim el servei d’acompanyament i assessorament que necessites

Comptem amb un equip d’expertes que donaran una resposta personalitzada a les vostres inquietuds i preguntes. Troba el suport que necessites i contacta’ns.

Assessorament general

Us mostrarem les diferents línies de finançament que existeixen i quines són les més adequades per al vostre projecte i respondrem preguntes sobre el procés de sol·licitud respectiu de cada programa. Si ja teniu un esquema inicial del projecte i un pla de costos i finançament, podeu enviar aquests documents quan ompliu el formulari.

Revisió de sol·licituds

Ja teniu un primer esborrany de sol·licitud o de justificació per una ajuda concreta? Si és així, us podem oferir una revisió, en la qual comprovarem que la petició compleixi amb els criteris i les bases establertes, així com amb el rigor i la comprensibilitat necessàries. Si cal, us farem suggeriments per tal d’optimitzar-la.

Gestió de sol·licituds

Preferiu que ens encarreguem de la totalitat de la sol·licitud i de la seva justificació? Després d’una sessió per conèixer amb profunditat el vostre projecte, n’assumirem la redacció, seguint amb els criteris i les bases establertes, per tal de presentar una sol·licitud òptima.

Aquests serveis són de pagament. Contacta’ns per conèixer les tarifes, que inclouen gratuïtats i descomptes per a les sòcies de Xarxaprod.


Contacta’ns

    Vols formar part del nostre equip de consultoria?

    Busquem especialistes en ajudes en l’àmbit cultural públic català, espanyol, europeu i en l’àmbit privat. Fes-nos arribar el teu currículum a suport@xarxaprod.cat